ויזה לאתיופיה

quill3, quill, feather, write, blog, edit

טופס בקשת ויזה אלקטרונית

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

ויזה אלקטרונית

ויזה למטרת תיירות.

ניתן לבקש ויזה ל-30 ימי שהייה באתיופיה או ל-90 ימי שהייה באתיופיה.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם שני דפים ריקים
  2. תמונת פספורט
  3. טופס בקשה
     

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ