ויזה לאתיופיה

quill3, quill, feather, write, blog, edit

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

ויזת עסקים רבת כניסות מונפקת בדרכון

ניתנת לתוקף של 3 חודשים בלבד מרגע ההנפקה ניתן להיכנס ולצאת מהמדינה ללא הגבלה במהלך תוקף הויזה.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם שני דפים ריקים
  2. תמונת פספורט
  3. טופס בקשה
  4. מכתב הזמנה מאתיופיה
נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל – 5 ימי עבודה.
  • נוהל דחוף – 3 ימי עבודה.
     

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ