ויזה לגאנה

אשרת עסקים כניסה 1

ניתנת לתוקף של 3 חודשים מתוכם 30 ימי שהיה בלבד.

דרישות:
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. ארבע תמונות פספורט
  4. צילום פנקס חיסונים מראה חיסון נגד הקדחת הצהובה
  5. מכתב מהחברה בארץ
  6. מכתב הזמנה מגאנה (שמפרט שני אנשי קשר מקומיים כולל טלפון וכתובות מייל)

נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל –  5-4 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 2-3 ימי עבודה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ