ויזה להודו

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
אשרת עסקים

דרישות:
  1. דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה. אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות. מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר. מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת
  2. טופס מקוון מלא, מודפס וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס. מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html
  3. שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.
  4. יש לצרף למשלוח הדרכון מכתבי הזמנה כדלהלן: א. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בארץ עם חתימה וחותמת מקוריים. ב. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בהודו עם חותמת וחתימה.
  5. פרופיל חברה באנגלית
  6. קורות חיים באנגלית

שימו לב!
תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה בלבד.

תוקף הוויזה מתחיל מיום ההנפקה ומסתיים ביום הפקיעה המצוינים על גבי הוויזה.

לאשרת התיירות ניתן לבקש מקסימום ויזה רבת כניסות לשנה.

מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.
 
לילידי הודו בלבד:
חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.
 
ללקוחות פרטיים – התשלום במזומן בלבד.

לתשומת לבכם
– אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ