דף הבית >> ויזות ושגרירויות >> ה >> הודו
 
הודו
      הודו

סוג האשרה: ויזה אלקטרונית

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

תוקף הויזה: 4 חודשים ממועד ההנפקה, 2 כניסות

זמן שהיה: 60 ימי שהייה ברצף החל מהכניסה הראשונה (בכניסה אחת, או פעמיים)

להנפקת הויזה יש לשלוח:

1. צילום דרכון קריא וברור. (הדרכון חייב להיות בתוקף לפחות ל-6 חודשים עם 2 דפים ריקים)

2. טופס להודו בעברית - מעודכן באתר וזמין להורדה בכל עת!

3. תמונת פספורט סרוקה.

את המסמכים יש לשלוח למייל: INDIAETA@SMVISA.CO.IL

שימו לב! במידה ויש שינוי שם או הארכת דרכון, יש לשלוח צילום זה בנוסף לצילום הדרכון.

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

 


 

סוג האשרה: ויזה לאנשי תקשורת

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

* דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.
דרכון שהוצא במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות 7 שנים אחורה ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר למה אין לו דרכון קודם.
- מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר.
- מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.
* טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.
מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר שלנו בלשונית טפסים.
* 2 תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהשנה האחרונה.
* מכתב ממקום העבודה מקורי על דף לוגו של החברה עם חותמת וחתימה. בראש המכתב יש לציין תאריך עדכני ולהפנות את המכתב to the indian embassy. המכתב צריך לפרט: שם של מגיש הבקשה + מס' דרכון, מטרת הנסיעה, שם החברה אליה הוא נוסע בהודו, מי משלם עבור הנסיעה, הסבר במה החברה עוסקת ובחתימה של החותם על המכתב חייב להופיע שמו המלא + תפקיד.
* מכתב הזמנה מהודו על דף לוגו של החברה ההודית. המכתב חייב להיות מאותו גורם מזמין הרשום במכתב מהארץ, שם + מס' דרכון של מגיש הבקשה, שם החברה בארץ.

תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה.

מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.

לילידי הודו בלבד!
חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.


זמן המתנה לקבלת תשובה ארוך מהרגיל (הדרכון נכנס לבדיקה בשגרירות).

ניתן לשלם במזומן בלבד!
 

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוחים חזרה אחרי טיפול יגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 


 

סוג האשרה: ויזה למטרת כנס

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

* דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.
דרכון שהוצא במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות 7 שנים אחורה ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר למה אין לו דרכון קודם.
- מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר.
- מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.
* טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.
מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר שלנו בלשונית טפסים.
* 2 תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהשנה האחרונה.
* מכתב ממקום העבודה מקורי על דף לוגו של החברה עם חותמת וחתימה. בראש המכתב יש לציין תאריך עדכני ולהפנות את המכתב to the indian embassy. המכתב צריך לפרט: שם של מגיש הבקשה + מס' דרכון, מטרת הנסיעה, שם החברה אליה הוא נוסע בהודו, מי משלם עבור הנסיעה, הסבר במה החברה עוסקת ובחתימה של החותם על המכתב חייב להופיע שמו המלא + תפקיד.
* מכתב הזמנה מהודו על דף לוגו של החברה ההודית. המכתב חייב להיות מאותו גורם מזמין הרשום במכתב מהארץ, שם + מס' דרכון של מגיש הבקשה, שם החברה בארץ.


תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה.

מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.

לילידי הודו בלבד:

חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.
 

ניתן לשלם במזומן בלבד!

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוח חזרה אחרי טיפול ייגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 


 

סוג האשרה: ויזת מעבר (טרנזיט)

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

דרכון בתוקף לשנה עם 2 עמודים ריקים לצורך הנפקת האשרה. דרכון שהוצא במהלך השנה האחרונה - חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות 7 שנים אחורה ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר למה אין לו דרכון קודם. למי שיש אזרחות נוספת חובה לצרף את הדרכון הזר.

מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת ולמה.

טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.

2 תמונות עדכניות.

מסלול נסיעה מסוכן נסיעות.

*סטודנט - חובה לצרף צילום תעודת סטודנט או אישור לימודים ממוסד מהלימודים. 
*חייל או איש קבע - חובה לצרף מכתב מהצבא המאשר את הנסיעה. 
 

האשרה ניתנת ל-15 יום מיום ההנפקה!

מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לכתוב לעיל גם טופס נוסף לדרכון זר.

לילידי הודו בלבד! חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.
 

ניתן לשלם במזומן בלבד!

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוח חזרה אחרי טיפול ייגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 


 

סוג האשרה: ויזת עסקים ל-6 חודשים

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

ויזת עסקים מונפקת בדרכון

תוקף הויזה - עד שנה לפי החלטת הקונסוליה.

1. דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.
- אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה - חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות.
- מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר.
- מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.

2. טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.
- את מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר שלנו כאן.

3. שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.

4. יש לצרף למשלוח הדרכון מכתבי הזמנה כדלהלן:
א. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בארץ עם חתימה וחותמת מקוריים.
ב. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בהודו עם חותמת וחתימה.

שימו לב!
- תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה בלבד.
- תוקף הוויזה מתחיל מיום ההנפקה ומסתיים ביום הפקיעה המצוינים על גבי הוויזה.
- לאשרת העסקים ניתן לבקש מקסימום ויזה רבת כניסות לשנה.
- מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.

לילידי הודו בלבד:
חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.

התשלום במזומן בלבד!

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוח חזרה אחרי טיפול ייגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 


 

סוג האשרה: ויזת עסקים לשנה

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

ויזת עסקים מונפקת בדרכון

תוקף הויזה - עד שנה לפי החלטת הקונסוליה.

1. דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.
- אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה - חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות.
- מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר.
- מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.

2. טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.
- את מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר שלנו כאן.

3. שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.

4. יש לצרף למשלוח הדרכון מכתבי הזמנה כדלהלן:
א. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בארץ עם חתימה וחותמת מקוריים.
ב. מכתב הזמנה עסקי מהחברה בהודו עם חותמת וחתימה.

שימו לב!
- תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה בלבד.
- תוקף הוויזה מתחיל מיום ההנפקה ומסתיים ביום הפקיעה המצוינים על גבי הוויזה.
- לאשרת העסקים ניתן לבקש מקסימום ויזה רבת כניסות לשנה.
- מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.

לילידי הודו בלבד:
חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.

התשלום במזומן בלבד!

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוח חזרה אחרי טיפול ייגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 


 

סוג האשרה: ויזת תייר לשנה

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

1. דרכון בתוקף לשנה עם 2 דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה.
 - אם הדרכון הונפק במהלך השנה האחרונה – חובה לצרף דרכון קודם. למי שאין, חייב להביא ממשרד הפנים תדפיס כניסות ויציאות.
- מי שיש לו אזרחות נוספת חובה לצרף דרכון זר.
- מי שלא נולד בארץ ואין לו אזרחות נוספת, מחויב לצרף מכתב הצהרה באנגלית לכבוד הקונסוליה ההודית חתום ע"י הלקוח שאין לו אזרחות נוספת.
 2. טופס מקוון מלא וחתום בעמודים הראשון והשני של הטופס.
 - מילוי הטופס ניתן לעשות דרך האתר שלנו בלשונית טפסים.
3. שתי תמונות פספורט רגילות עדכניות וזהות מהחצי שנה האחרונה.
 
שימו לב!

1. תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה בלבד.

2. תוקף הוויזה מתחיל מיום ההנפקה ומסתיים ביום הפקיעה המצוינים על גבי הוויזה.

3. לאשרת התיירות ניתן לבקש מקסימום ויזה רבת כניסות לשנה.

4. מי שאין ברשותו דרכון ישראלי ומחזיק בדרכון זר בלבד או תייר, עליו לצרף בנוסף לעיל גם טופס נוסף לדרכונים זרים שגם אותו ניתן למצוא באתר שלנו בלשונית של טפסים.
 
לילידי הודו בלבד:
חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.
 

ניתן לשלם במזומן בלבד! 

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

מידע נוסף

למעוניינים במשלוח חזרה אחרי טיפול ייגבה סכום נוסף.
לידיעתכם זמן טיפול יכול להיות בין 5 ל 7 ימי עבודה של הקונסוליה.
ימי עבודה של הקונסוליה הם בימים שני עד חמישי לא כולל חגים.

 

 
 
קבלת ויזה למדינות נוספות:
 

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ