ויזה לסרילנקה

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
הויזה ניתנת ל-6 חודשים מרגע ההנפקה, מתוכם 30 ימי שהיה בכניסה אחת בלבד.
הויזה ניתנת בהליך רגיל של 24-48 שעות ומתקבלת במייל ישירות ללקוח ולסוכן.
 
דרישות:
  1. צילום דרכון ברור בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם שני דפים ריקים.
  2. תאריך נסיעה לסרילנקה / כרטיס טיסה
     
  • כל לקוח שרוצה יותר מ-30 ימי שהיה בסרילנקה, צריך להסדיר זאת מול משטרת הגבולות (ביקורת דרכונים) לפני הכניסה למדינה.

סוג האשרה: ויזת עסקים ותיירות כאחד

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ