ויזה לקנדה

אשרת כניסה אלקטרונית המיועדת לכל מטרה.

ניתנת לתוקף של עד 5 שנים או תוקף הדרכון - הקצר מבניהם.

תהליך הנפקת האשרה אורך בין 1-2 ימי עבודה, בסופו נשלחת הויזה ישירות הלקוח.

דגשים –
  1. הויזה אינה תקפה כאשר מוחלף דרכונו של לקוח.
  2. לא ניתן להיכנס עם ויזה זו במעבר יבשתי.
  3. גם לקוח שעובר מארה"ב לקנדה צריך ויזה.

דרישות –
  1. צילום דרכון ברור (בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים)
  2. טופס בקשה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!

מייל של מחלקת קנדה –  canadaeta@smvisa.co.il
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

טופס בקשת ויזה אלקטרונית

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ