ויזה לחוף השנהב

ניתנת לתוקף של 3 חודשים מתוכם 30 ימי שהיה בלבד.

דרישות:
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. שתי תמונות פספורט
  4. מסלול נסיעה (עדיף לצרף גם שובר מלון)
  5. מכתב מהחברה בארץ
  6. מכתב הזמנה מחוף השנהב (שמפרט שני אנשי קשר מקומיים כולל טלפון וכתובות מייל)
נהלי עבודה:
  • נוהל רגיל – בין 4-5 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – בין 1-2 ימי עבודה

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

ויזת עסקים כניסה 1

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ