ויזה לניגריה

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
דרישות:
  1. דרכון בתוקף לשנה
  2. טופס בקשה
  3. שתי תמונות פספורט
  4. מכתב מהעבודה בארץ ומכתב הזמנה מניגריה –

    • בשני המכתבים יש לרשום את עיסוקו של הלקוח ומה תפקידו בחברה ואת תאריכי הנסיעה והשהייה בניגריה.

    בשני מכתבי העסקים (גם מהחברה בארץ וגם מהחברה בניגריה) יש לפתוח את המכתב עם המשפט הבא –
    עבור: קונסול ניגריה, גורדון, תל אביב.
    To the ambassador of Nigeria embassy, Gordon 34 st, Tel-Aviv Attn. immigration desk

  5. במכתב החברה מניגריה חייבת להופיע השורה הבאה:
     
    The company takes full immigration responsibility on their behalf for the duration of the projects.
  6. צילום תעודת זהות עם תמונה
  7. מסלול נסיעה ושובר מלון (מפורט)
  8. אישור רשם החברות של החברה מניגריה
  9. צילום תעודת זהות או רישיון נהיגה עם תמונה
  • ניתן להנפיק ויזה רבת כניסות בתנאי שיש לפחות 3 ויזות קודמות מסוג עסקים כניסה 1 
 
נהלי עבודה:
  • נוהל רגיל – עד 5 ימי עבודה (בימי חמישי אין הגשת בקשות)
  • נוהל דחוף – עד 3 ימי עבודה (בימי חמישי אין הגשת בקשות)

סוג האשרה: ויזת עסקים כניסה אחת או רבת כניסות

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ