ויזה לנמיביה – קונסול כבוד

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
הויזה ניתנת לכניסה אחת לתקופה שמצוינת בטופס הבקשה ולמקסימום 30 יום.

שתי כניסות יינתנו אם כרטיס הטיסה יראה כניסה ויציאה למדינות השכנות לנמיביה. (שתי כניסות ניתנות כשתי ויזות נפרדות המונפקות בדרכון לפי תאריכי הטיסות בלבד)

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם שני דפים ריקים
  2. תמונת פספורט
  3. טופס בקשה -  בויזה עסקית יש למלא בעמוד השני של הטופס את פרטי החברה המזמינה בנמיביה.
  4. מסלול נסיעה בו מצוינת כניסה לנמיביה
  5. לויזה עסקית אופציונלי להוסיף מכתב המזנה מנמיביה

נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל – 5 ימי עבודה.
  • נוהל דחוף – 3 ימי עבודה.
  • נוהל במקום – יום עבודה אחד (בתיאום מראש)
     

סוג האשרה: ויזת תיירות עסקים

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ