ויזה לסיירה לאון

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

ויזת תיירות/עסקים רבת כניסות 

ניתנת לתוקף של שנה, מתוכם 180 ימי שהייה במצטבר.

דרישות:
  1. דרכון בתוקף לשנה לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. תמונת פספורט
נהלי עבודה:
  • נוהל רגיל – 5 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 1 ימי עבודה
 
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ