ויזה לסין

אשרת עסקים

ניתנת לתוקף של עד 10 שנים או תוקף הדרכון הקצר מבניהם (לפי החלטת הקונסוליה בלבד!), רבת כניסות, בכל כניסה ניתן לשהות 90 יום ברציפות.

כאשר מדובר בויזת עסקים עם הזמנה ממשלתית, תוקף הויזה יהיה כפי שמופיע בהזמנה.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. תמונת פספורט
  4. מכתב עסקים מסין לפי הפורמט הקבוע (מופיע באתרנו)

נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל –  4 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 2 ימי עבודה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ