ויזה לקונגו זאיר

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
ניתנת לתוקף של 6 חודשים, בכל כניסה ניתן לשהות עד 30 יום.
 
  • ניתן להגיש כרגע בקשות עם צילום דרכון עד לקבלת האישור משגרירות קונגו זאיר. רק לאחר קבלת האישור והודעה ממשרדנו, הדרכון הפיזי ישלח להנפקת האשרה בשגרירות.
דרישות:
  1. צילום תעודת זהות ברור
  2. כרטיס ביקור של הנוסע
  3. תעודת היעדר רישום פלילי ממשטרת ישראל
  4. פרינט טיסות
  5. טופס בקשה 
  6. צילום של חיסון הקדחת הצהובה
  7. שתי תמונות פספורט
  8. מכתב מהחברה בארץ, מפורט שחייב לכלול את הפרטים הבאים: המכתב חייב להיות ממוען לשגרירות קונגו זאיר, פרטי הנוסע, חובה לציין את שם החברה בקונגו זאיר ואת מטרת הנסיעה. בנוסף, יש לציין שהחברה מממנת את הנסיעה ואת השהות של העובד בקונגו זאיר.
  9. מכתב הזמנה מקונגו זאיר עם חותמת של מחלקת ההגירה.
     
- לאחר קבלת האישור יש להעביר דרכון בתוקף לחצי שנה לפחות ועם שני דפים ריקים.
 
נהלי עבודה:
יש ליצור קשר פרטני עם משרדנו.

סוג האשרה: ויזת עסקים רבת כניסות ארוכה

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ