ויזה לקניה

ויזה אלקטרונית

למטרת עסקים ותיירות.
תהליך הנפקת האשרה אורך בין 24-96 שעות בסופו הויזה מתקבלת ישירות למייל הסוכן.

הויזה ניתנת לכניסה אחת, לתוקף של 90 יום, מתוכם 30 ימי שהייה בלבד.

דרישות –
  1. צילום דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. תמונת פספורט
  • מומלץ לצרף פרינט טיסות
נהלי עבודה –
  • בין 1-2 ימי עבודה

לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading

טופס בקשת ויזה אלקטרונית

quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ