ויזה לקניה

ויזת עסקים רבת כניסות מונפקת בדרכון

הויזה ניתנת לתוקף של שנה, רבת כניסות והגבלת שהייה של עד 180 יום במצטבר.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף לשנה לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. שתי תמונות פספורט
  4. מכתב מהחברה בארץ
  5. מכתב מהחברה בקניה
בעת הגשת הדרישות שלהלן, הדרכון יועבר לבדיקה בקונסוליה.

לצורך השלמת הנפקת הויזה יש צורך ב-4 ויזות עסקים שהונפקו ללקוח בעבר (אם אין ללקוח 4 ויזות עסקים, אין אפשרות להנפיק ויזה רבת כניסות).

לאחר בדיקת הקונסוליה, בהנחה והלקוח עמד בכלל הדרישות, תונפק האשרה בדרכון.

נהלי עבודה –
  • עד 30 ימי עבודה.
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ