ויזה לקניה

ויזת תיירות מונפקת בדרכון
 
הויזה ניתנת לכניסה אחת, לתוקף של 90 יום, מתוכם 30 ימי שהייה בלבד.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות ועם 2 דפים ריקים
  2. טופס בקשה
  3. שתי תמונות פספורט
נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל –  5-4 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 2-3 ימי עבודה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!
 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ