ויזה לתאילנד

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
אשרת עסקים ועבודה

ניתנת לתוקף של שנה, רבת כניסות, בכל כניסה ניתן לשהות עד 90 ימי שהייה מיום הכניסה לתאילנד.
  • ניתן להגיש בקשה להארכת השהות בלשכת ההגירה בתאילנד.
דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות עם 2 דפים ריקים!
  2. 2 תמונות עדכניות
  3. טופס בקשה חתום ומלא. (נמצא באתרנו)
  4. כרטיס טיסה (פרינט טיסות)
  5. ראיות להכשרה אקדמית וניסיון בעבודה.
  6. מכתב הזמנה מקורי מהחברה בתאילנד. המכתב חייב להיות על דף לוגו של החברה ולכלול את שם המבקש, תפקידו, משכורתו, מועד הכניסה לתאילנד, משך השהות בתאילנד וסוג הויזה הנדרש. המכתב חייב להיות חתום ע"י האדם המורש ברישום החברה שהונפק ע"י משרד המסחר של תאילנד.
  7. מכתב אישור מקורי ממשרד העבודה בתאילנד. כדי לקבל מכתב זה, המעסיק הפוטנציאלי של המבקש בתאילנד, נדרש להגיש טופס WP.3 במשרד מינהל עובדים זרים, משרד התעסוקה. או עותק של היתר עבודה בתאילנד. או מכתב מקורי של מועצת ההשקעות של תאילנד (B.O.I)
  • נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל – 5 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 3 ימי עבודה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!


 
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ