ויזה לתאילנד

אשרת תיירות

ניתנת לתוקף של 3 חודשים.

במהלך שלושת החודשים ניתן להיכנס לתאילנד ולשהות 60 יום בלבד.

דרישות –
  1. דרכון בתוקף ל-6 חודשים לפחות עם 2 דפים ריקים!
  2. צילום תעודת זהות (ברור וקריא)
  3. 2 תמונות עדכניות
  4. טופס בקשה חתום ומלא.
  5. פרינט טיסות
  6. הזמנת מלון
  7. מצב חשבון עו"ש מהבנק
  8. מכתב באנגלית ממקום העבודה שמאשר נסיעה לחופשה
  9. אישור למימון כספי לשהייה בתאילנד
  10. במקרה של ילדים מתחת לגיל 18, יש לצרף טופס נוסף לילדים
נהלי עבודה –
  • נוהל רגיל – 5 ימי עבודה
  • נוהל דחוף – 3 ימי עבודה
לתשומת לבכם – אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה!


 

סוגי ויזות / מידע כללי

book, book, reading
quill3, quill, feather, write, blog, edit

מידע למדינות נוספות

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ