דף הבית >> ויזות ושגרירויות >> ת >> תאילנד
 
תאילנד
      תאילנד

סוג האשרה: ויזה כניסה אחת ל-60 יום שהייה

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

1. דרכון / תעודת מעבר בתוקף לפחות ל-6 חודשים מיום הכניסה לתאילנד

2. העתק תעודת זהות

3. צילום ברור של הדרכון / תעודת מעבר. במידה ואזרח ישראלי משתמש בדרכון זר, עליו לצרף תצלום תעודת זהות.

 4. שתי תמונות פספורט זהות ועדכניות על רקע כחול/לבן

5. העתק של הזמנת טיסה / כרטיס טיסה אלקטרוני

6. העתק של הזמנת המלון הראשונית

7. טופס בקשה - בכל טופס בקשה 2 חתימות של הנוסע!!!

8. מכתב מודפס באנגלית ממקום העבודה של מבקש הויזה שמצהיר כי:

א) מבקש הבקשה עובד ומועסק במקום עבודה זה

ב) מצב חשבון בנק

ג) במידה ומבקש הבקשה עצמאי עליו להביא אישור עסק

ד) במידה ומבקש הבקשה מובטל או סטודנט, עליו לצרף מכתב המודפס באנגלית ובו יסביר כיצד יכלכל את עצמו בתאילנד לכל אורך שהותו שם.

ילדים / פנסיונרים -

1. אם מדובר בילד מתחת לגיל 18 ישנו אישור מיוחד לילדים שצריך להיות חתום ע"י שני ההורים (נמצא ברשימת הטפסים באתרנו)

2. אם מדובר בפנסיונר יש צורך במכתב בו יסביר איך יממן עצמו ולהוסיף מצב חשבון

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

 


 

סוג האשרה: ויזה רבת כניסות בתוקף לחצי שנה וללא הגבלת כניסות

לתשומת לבכם !!!

אחריות הלקוח לבדוק את תקינות הויזה ותוקפה בעת קבלת הויזה.

דרישות

 

1. דרכון / תעודת מעבר בתוקף לפחות ל-6 חודשים מיום הכניסה לתאילנד

2. צילום ברור של הדרכון / תעודת מעבר.במידה ואזרח ישראלי משתמש בדרכון זר, עליו לצרף תצלום תעודת זהות.

3. 2 תמונות פספורט זהות ועדכניות על רקע כחול/לבן

4. העתק של הזמנת טיסה / כרטיס טיסה אלקטרוני

5. העתק של הזמנת המלון הראשונית

6. טופס בקשה - בכל טופס בקשה 2 חתימות של הנוסע!!!!

7. צילום תעודת זהות

8. מכתב ערבות מהמעסיק

9. מכתב (מודפס באנגלית) ממקום העבודה של מבקש הויזה שמצהיר כי:

א) המבקש עובד ומועסק במקום עבודה זה

ב) מצב חשבון בנק עם לפחות 25,000 ש"ח

ג) במידה ומבקש הבקשה עצמאי עליו להביא אישור עסק

ד) במידה ומבקש הבקשה מובטל או סטודנט, עליו לצרף מכתב המודפס באנגלית ובו יסביר כיצד יכלכל את עצמו בתאילנד לאורך שהותו שם.

!!! חשוב לציין

1. הליך קבלת הויזה יחל רק לאחר שמבקש הבקשה הגיש את כל המסמכים כנדרש. בקשות לויזה עם מסמכים חסרים לא תתקבלה.

2. כל המסמכים שהוגשו חייבים להיות באנגלית. מסמכים בעברית או כל שפה אחרת לא יתקבלו.

 

כל הטפסים במקום אחד

הורדת טפסים לכל המדינות

דמי אגרה ודמי טיפול

את דמי האגרה ודמי הטיפול ניתן לשלם בכל אחד מסניפי ש.מ. אשרות.
כתובת, טלפונים ושעות פעילות של כל אחד מהסניפים ניתן לראות כאן

 

 
 
קבלת ויזה למדינות נוספות:
 

מלאו פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם:

טלפון
072-33-80-532
 
דוא"ל
info@smvisa.co.il

כתובת

דרויאנוב 5 ת"א, קומה 14

פרטי התקשרות

 
 

ש.מ. אשרות ויזה סנטר בע"מ